Financial Lease

De voordelen van Financial Lease

Altijd een passend leasecontract

Scherp leasetarief

Uw eigen Fiat-dealer

Fiat Lease Travelcard (optioneel)

Stellantis Autoverzekering (optioneel)

Wat is Financial Lease?

Financial Lease is een zakelijke overeenkomst waarbij de leaseauto exclusief btw wordt gefinancierd. U draagt zelf zorg voor alle auto-gerelateerde zaken. Denk aan wegenbelasting, verzekering, afschrijving, reparatie/onderhoud en pechhulp.

Welke leasevorm past bij uw bedrijf?

Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee en met die groei staan er steeds meer auto’s voor de deur. Als ondernemer of beheerder van een wagenpark wilt u graag betrouwbare en comfortabele leaseauto’s welke u kunt leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden en met excellente service.

Bij Fiat bieden we u altijd de perfecte leasevorm die bij u past en met u meegroeit. Fiat Financial Lease wordt aangeboden door Stellantis Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij van Fiat.

Een Fiat leasen of kopen?

Twijfelt u tussen kopen of leasen? Kies dan voor Financial Lease. Deze vorm is vooral voor starters of ondernemers in het MKB-segment vaak interessanter dan aanschaffen. Bij Financial Lease blijft de auto op uw balans staan. Met Financial Lease kunt u de investering buiten uw normale bedrijfsfinanciering houden. U wordt direct economisch eigenaar en u kunt uw nieuwe Fiat op uw bedrijfsbalans plaatsen. De maandlasten worden op uw bedrijfssituatie toegespitst: u kiest zelf de looptijd die het beste bij de gebruiksperiode en de afschrijving van de auto past.

Weten waar u aan toe bent

Bij Financial Lease bestaan de maandtermijnen uitsluitend uit rente en afschrijving. Omdat de rente die u betaalt vooraf wordt vastgesteld, betaalt u een vast bedrag per maand, gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.

Voordelen van Financial Lease
  • ✓ U bent economisch eigenaar van uw personen- of bedrijfsauto
  • ✓ U krijgt een auto op maat tegen een aantrekkelijk rentetarief
  • ✓ U heeft recht op terugvordering van de btw
  • ✓ U kunt (vaak) kiezen voor een slottermijn. Daarmee kunt u uw maandlasten nog verder verlagen.
  • ✓ U kunt bij aanschaf van een elektrische bedrijfsauto (grijs kenteken) gebruik maken van de volgende aantrekkelijke fiscale regelingen: Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil)
Uw Fiat-dealer als aanspreekpunt

Met Fiat krijgt u een goed en verzorgd leasepakket op maat. Omdat uw Fiat-dealer in samenwerking met Fiat deze producten verzorgt, profiteert u altijd van een persoonlijke benadering en een scherp rentetarief. Natuurlijk kunt u ook voor onderhoud en reparaties gewoon terecht bij uw eigen vertrouwde Fiat-dealer.

Wij denken met u mee en voor al uw vragen kunt u terecht bij één aanspreekpunt. Dat is wel zo helder en makkelijk.

Fiat Lease Travelcard: gemakkelijk tanken

De Fiat Lease Travelcard kunt u als een normale creditcard gebruiken. Met deze travelcard kunt u bij alle tankstations in Nederland terecht. Maandelijks ontvangt u een overzicht van de uitgaven. Met de Fiat Lease Travelcard zijn brandstofdeclaraties niet meer nodig! De Fiat Travelcard is niet standaard inbegrepen bij uw Financial Lease contract. U kunt de travelcard bestellen via 010-2012700. Wij sturen u hierna een aanvraagformulier toe. Na retournering wordt de brandstofkaart binnen enkele werkdagen aan u verzonden.

Stellantis Autoverzekering

Met Stellantis Autoverzekering kunt u met een veilig gevoel op weg. Exclusief voor Fiat-rijders bieden wij u de beste autoverzekering. Stellantis Autoverzekering is een complete autoverzekering die vrijwel alle situaties dekt, voor een aantrekkelijke premie. U heeft de keuze uit een aantal verzekeringsoplossingen voor zowel nieuwe als gebruikte auto's. Voor elk wat wils dus. Download hier de brochure van Fiat Autoverzekering.